Active Optical Systems

שאלות ותשובות

התייעצו עם המומחים של אקטיב

האם יכולות להיגרם כוויות כתוצאה מטיפול?

כוויות לאחר טיפול לייזר/קרן אור היא תופעה חריגה העלולה להיווצר אך ורק מאי שימוש נכון וסטייה מפרוטוקול הטיפול.

האם יש תופעות לוואי?

כמו בכל טיפול, קשה לצפות כיצד יגיב כל אדם ואדם, אולם רוב תופעות הלוואי אם יופיעו חולפות כעבור זמן קצר, בין תופעות הלוואי המוכרות: אדמומיות על העור או נפיחות מקומית לאחר הטיפול ובדרך כלל עוברת לאחר כשעה. במקרים מסוימים הנפיחות עוברת רק לאחר מספר שעות. לעיתים רחוקות ביותר על העור יכולה להופיע היפו/היפר פיגמנטציה, שזאת תופעת לוואי לא רצויה, זה מוכר וחולף. למטופל יוסבר שעליו להימנע מרחצה במים חמים לאחר הטיפול וחשיפה לשמש למשך 7-14 ימים.

מתי רואים תוצאות ?

תוצאות ניתן לראות כבר לאחר הטיפול הראשון.

בכמה טיפולים יש צורך כדי להשלים את הטיפול?

מכיוון שלשיער יש מחזוריות צמיחה יש צורך במספר טיפולים מועט בכדי לנטרל ולייבש את זקיקי השיער ובכך לנטרל אותם. ככל שנייטיב לטפל בזקיק שיערה בשלבי התחלתו כך ניטרולו יהיה מהיר יותר. מספר הטיפולים, אם כן, תלוי במספר גורמים, כגון: האזור בגוף בו מתבצע הטיפול, צפיפות השיער באזור, מחזור הגדילה של השיער וכדומה. רבים מהמטופלים מביעים שביעות רצון מלאה מהתוצאות כבר אחרי מספר טיפולים, ואחרים נזקקים לזמן ארוך יותר כדי להגיע להסרת שיער מקסימלית לטווח ארוך כגון אנשים בעלי בעיות הורמונאליות.

מה קורה לעור לאחר הטיפול ומה כדאי לי לעשות לאחר הטיפול?

מיד לאחר הטיפול נראה ריאקציה, אזור הטיפול יהיה אדום, ניתן יהיה לראות נקודות אדומות קטנות. תופעות אלה חולפות ברוב המקרים בתוך מספר דקות וניתן להמשיך בשגרת היום כבר לאחר הטיפול.

האם טיפול להסרת שיער בלייזר כואב?

טכנולוגיית SPT מאפשרת טיפולים ללא תחושת כאב. רובם המכריע של המטופלים מדווחים כי אינם מרגישים דבר. חלק קטן מדווח על תחושה קלה של עקצוץ עדין.

האם השימוש במכונה להסרת שיער בלייזר בטוח?

טכנולוגיית SPT מאפשרת לנו לספק לך את המכשיר הבטוח ביותר. אקטיב מחזיקה בתווי התקן והאישורים המחמירים ביותר: FDA אמריקאי, CE Medical אירופאי, מכון התקנים הישראלי, משרד הבריאות הקנדי, משרד הבריאות האוסטרלי, CSA, ISO 13845, ISO 9001 משרד הבריאות הישראלי ועוד...

האם ניתן לבצע טיפולי הסרת שיער בלייזר על עור כהה?

כן, אם בעבר בעלי עור כהה הוחרגו מהטכנולוגיה, היום הטכנולוגיות מאפשרות טיפול אפקטיבי גם לבעלי עור כהה. שימוש במכשירי לייזר באורכי גל 810, 1064 ננו מטר יתנו מענה לבעלי עור שחום וכהה ללא כאב.

האם ניתן להסיר שיער מהפנים בעזרת לייזר\IPL?

כן, בהחלט. ניתן להרחיק שיער מהפנים. לפנים יש רגישות יתר אך בהצמדות לפרוטוקול ולרגישות של המטופל התוצאות יהיו מרשימות

האם ניתן להסיר שיער בלייזר בהיריון?

התשובה היא לא. בזמן היריון יש שינויים הורמונליים רבים. כתוצאה מכך יכול להיגרם שיעור יתר באזורים שונים בגוף.. כמו כן, בזמן היריון הגוף הופך לחלש מאוד ולרגיש מאוד. כתוצאה מכך, הטיפולים יכולים להפוך לכואבים הרבה יותר מאשר יתבצעו לא בזמן היריון. בעקבות כך, לא ניתן לבצע הסרת שיער בלייזר בזמן היריון. חשוב לציין שגם בזמן ההנקה חל איסור על הסרת שיער בלייזר. המתינו עד לאחר ההנקה והתחילו את הטיפולים.

כיצד יש להתכונן לטיפול הסרת שיער בלייזר?

יש להגיע לטיפול כאשר העור אינו מגורה ועל כן יש להתגלח יום יומיים לפני הטיפול. הגוף צריך להיות נקי ויבש מקרמים ואיפור. במידה ולא התגלחו לפני הטיפול, אפשר לגלח עם מכשיר גילוח עם כיוון צמיחת השיער וזאת בכדי למנוע גירוי של העור.

כמה זמן אורך כל טיפול להסרת שיער בלייזר

עם התקדמות הטכנולוגיה, היום ניתן לבצע טיפול הסרת שיער בלייזר לגוף מלא ב- 20-40 דקות. במידה והטיפול מתבצע ע"י שיטת IPL יהיה הטיפול לגוף מלא עד שעה.

האם ניתן לעשות טיפול הסרת שיער על עור שזוף?

כאשר אדם נחשף לשמש בצורה ישירה כגון בים\טיול\עבודה בגינה וניתן לראות את השינוי הפתאומי בגוון העור לא ניתן לעשות טיפול. הסבר, תאי המלנין (מלנוציטים) יוצרים עודף מלנין המצטבר קרוב לאפידרמיס – השכבה החיצונית של העור. הפיגמנט הזה יוצר את אפקט השיזוף. קרן הלייזר/אור אינה יודעת להבחין בין פיגמנט של שיער ופיגמנט של עור, ולכן, עור שזוף יקלוט את מרב אנרגית החום ותיווצר כוויה. אפקט הקירור הקיים במכשירי הלייזר לא יועיל כאשר כמות כה גדולה של מלנין נמצאת על פני השטח, והחום שייספג במלנין שבעור יביא לכוויה. כלומר, ההבדל מצוי בכמות הפיגמנט ובמיקומו. בעור שזוף הפיגמנט נמצא בשכבות חיצוניות ובכמות רבה שהופכות את הטיפול הסרת שיער למסוכן ובלתי רצוי. במידה ומדובר בשיזוף יום יומי והעור אינו מגורה, אין מניעה וניתן לעשות טיפול.

נרשמת בהצלחה

ניצור קשר בהקדם

Open chat
איך אפשר לעזור
צריכים עזרה?